Отборът на Струмска слава публикува позиция на своята фейсбук-страница, в

...
Отборът на Струмска слава публикува позиция на своята фейсбук-страница, в
Коментари Харесай

Струмска слава излезе с позиция след мача с Дунав

Отборът на Струмска популярност разгласява позиция на своята фейсбук-страница, в която се упреква съдията Венцислав Митрев в пристрастно държание на мача с Дунав (Русе), изгубен от радомирци с 1:2. Мачът бе от изключително значение тима, който се бори за оцеляването си.

Протестът на Струмска популярност идва от това, че отборът трябваше да изтърпи два червени картона, като в последните 7 минути от мача бяха изгонени Костадин Илиев и Марио Дилчовски, с поради коеторадомици, водени от Анатоли Нанков приключиха мача с 9 души.
 Дунав запъти Славата към дилетантите и поглежда към баража за efbet Лига Дунав запъти Славата към дилетантите и поглежда към баража за efbet Лига
Всичко това предизвика клубната администрация да излезе със следната позиция:

“Събитието, което основава голям разкол и разисквания в света на футбола, е мачът сред Дунав и Струмска популярност. Въпросът за съдийското въздействие и подмолни фактори, които могат да повлияят върху резултата на футболната среща, става централна тематика. Венцислав Митрев, прочут арбитър, е обект на внимание по отношение на този мач и се слага под въпрос неговата самостоятелност и обективност.

Продажният арбитър е разбиране, което нагледно се употребява с цел да опише съдийско държание, основано на непрофесионални претекстове и ползи. Това включва взимане на решения, които са в поддръжка на избрани тимове или авторитетни футболни лица, вместо да се управлява от разпоредбите и обективните фактори на играта.

В случая с мача сред Дунав и Струмска популярност, има голям брой обвинявания в продажни съдийски дейности, които са подкопали доверието в резултата на мача. Венцислав Митрев е взел решения, които са предпочели единия тим в ущърб на другия.

За да разберем дали тези обвинявания са основателни, би трябвало да се организира справедлива и задълбочена проверяваща процедура. значимо да се вземат поради всички фактори, които могат да са повлияли върху решенията на съдията. Това може да включва обзор на видео записи на мача, разбор на решенията, свързани със противоречиви обстановки. ”

В момента тимът на Струмска популярност се намира в зоната на изпадащите, изоставайки на две точки от първия над чертата Созопол, който взе своя мач против Миньор (Перник) с минималното 1:0.
 Гол в края изпрати Созопол над чертата, Миньор все по-близо до аматьорския футбол Гол в края изпрати Созопол над чертата, Миньор все по-близо до аматьорския футбол
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР