Отборът на Спартак Варна записа втори пореден успех по време

...
Отборът на Спартак Варна записа втори пореден успех по време
Коментари Харесай

Спартак Варна надигра Добруджа и представи поредно ново попълнение

Отборът на Спартак Варна записа втори следващ триумф по време на подготовката си, откакто надигра безапелационно с 4:1 втородивизионния Добруджа.

Попаденията за " соколите " осъществиха Жоао Марио, Божидар Васев, Денис Баланюк и Адриан Димитров, до момента в който за добричлии прецизен беше Денислав Ангелов.

Минути след края на срещата пък на клубния си уебсайт варненци оповестиха привличането на следващия нов футболист през зимата, като към Спартак се причислява младежкия национал на България Иван Йорданов, който идва чартърен от първенеца Лудогорец.



Старши треньорът на " соколите " Димитър Димитров-Херо разяснява пред клубния уебсайт, че Йорданов няма да е последният нов в отбора до началото на пролетния полусезон.

" Не съм доста уверен, че има придвижване напред. Причината е, че някои хора имат нарушена подготовка, изключително чужденците, които идват в недобро кондиционно положение. Първо би трябвало да бъдат в нужните килограми, по тази причина се получи дисбаланс в играта на нашия състав. Въпреки умората, тъй като упражняваме всеки ден, се видя че има предпочитание и мотивация, нямам искания, само че в тактически и градивен проект имаше какво да се желае. Надявам се до началото на шампионата да дойдат хора, с които да сме още по-балансирани и да имаме състав, който да играе в един и същи жанр и скица, с цел да се изчистят функционалностите на обособените футболисти. Иван Йорданов, който идва от Лудогорец ще се причисли към нашия състав в Турция. Чакаме и още един футболист, само че не желая да разясня имена. Групата към момента не е цялостна. Ляв краен бранител ще търсим, защото на тази позиция имаме единствено Виктор Митев. Освен това чакаме Маузиньо, който има подписан контракт, само че има визови проблеми и не може да се причисли към момента към тима. Той е най-подготвеният футболист, за него не се тормозя, че ще пристигна в неприятно физическо положение, защото той сега играе. Той е доста добър футболист и мисля, че ще вдигне нашата мощност. Лерой също е доста класен футболист и ще успее да покаже на какво е кадърен ", разяснява Херо.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР