Отборът на Созопол ще изиграе утре своята четвърта контролна среща

...
Отборът на Созопол ще изиграе утре своята четвърта контролна среща
Коментари Харесай

Созопол представи още две нови попълнения

Отборът на Созопол ще изиграе на следващия ден своята четвърта контролна среща от зимната подготовка. " Небесносините ", които се приготвят в домашни условия, ще имат за противник ФК Розова котловина. Спарингът е очакван за сряда /30-и януари/, от 13:00 часа, на стадиона на Тунджа в село Ягода.

" Вампирите " имат вкус за челната позиция в Югоизточната Трета лига този сезон, само че не непременно. В първите три инспекции възпитаниците на Маргарит Димов записаха две победи и проваляне. " Небесносините " завоюваха против втородивизионния Локомотив (Горна Оряховица) с 3:0, след две попадения на французина Уилфред Гримо и едно на Стефан Стойнов. Последва и цялостен поврат с 3:2 против Хасково 1957, водени от Емо Ангелов - Бабангида.

Победното попадение вкара едно от новите попълнения - нападателят, който е младеж на Марица (Пловдив) и последно защитавал цветовете на Хебър Пазарджик - Георги Георгиев в последнта минута на мача. Другите два гола осъществиха Яни Николов и Кристиян Иванов. В последната контрола Созопол отстъпи с 5:2 от втородивизионния ОФК Поморие, като двете попадения за " небесносините " осъществя футболист номер едно за 2018 на клуба - полузащитникът Антонио Ласков от статични положения.

Младият надарен нападател Георги Георгиев е роден на 14-и май 1997г. Защитавал цветовете на Хебър (Пазарджик), Тракиец (Главиница), Ботев (Пловдив), Векта (Пловдив) и Марица (Пловдив) като младеж. Днес изпълнителният шеф на клуба Румен Димов показа и дугото ново попълнение - някогашният нападател и голмайстор на ОФК Несебър за сезон 2015/16 с 30 попадения в Югоизточната " В " група - Трайо Грозев.

Опитният играч, който ще се опита да помогне на клуба, с цел да извърши задачата, е роден на 04 януари 1984 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР