Отборът на Славия победи с 3:0 втородивизионния Спортист Своге в

...
Отборът на Славия победи с 3:0 втородивизионния Спортист Своге в
Коментари Харесай

Славия с класическа победа над Спортист Своге при представянето на белите за новия сезон

Отборът на Славия победи с 3:0 втородивизионния Спортист Своге в последната си контрола от лятната подготовка преди старта на новия футболен сезон у нас.

Резултатът на стадион " Александър Шаламанов " бе открит в 11-ата минута, когато Ертан Томбак центрира отдясно в наказателното поле на " шоколадите ", топката стигна до Тони Тасев, който с пета я върна към Йон Бакеро. Първоначалният изстрел на испанецът бе блокиран, само че при добавката Бакеро се разписа в долния десен ъгъл на Ивайло Василев.

" Белите " удвоиха преднината си в 53-ата минута посредством Георги Вълчев, който стреля от над 25 метра след късно осъществяване на директен свободен удар, а топовния изстрел на Вълчев прати неспасяемо топката в сглобката на вратата на Спортист Своге.

Преднината на Славия в срещата стана класическа в 67-ата минута, когато неточност при изнасянето на топката от страна на аварийния стаж на гостите Стефано Кунчев разреши на Дарко Тасевски да изведе на стрелкова позиция Валентин Петров, който без проблем се разписа в десния ъгъл на вратата за крайното 3:0 в интерес на състава на Златомир Загорчич.

До началото на шампионата славистите ще се приготвят въз основата си в София.

В първия кръг в Първа лига воденият от Златомир Загорчич състав ще гостува на новака в елита Спартак Варна. Срещата е на 11 юли (понеделник) от 18.30 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР