Отборът на Саяна се раздели с цели шестима футболисти. Става

...
Отборът на Саяна се раздели с цели шестима футболисти. Става
Коментари Харесай

Задава се чистка в Саяна

Отборът на Саяна се раздели с цели шестима футболисти. Става дума за Мартин Димитров, Атанас Кръстев, Ангел Здравчев, Ефе Али, Вълчан Чанев и Мирослав Илиев.

Здравчев е един от топ реализаторите за полусезона със 7 попадения. Той дойде от „ Борислав “ (Първомай) и прекара към година на „ Ямача “, като се понрави на почитателите.

Мартин Димитров беше притегли през лятото със страхотна визитка от над 40 мача в професионалния футбол, девет в Първа лига. Юношата на „ Ботев “ (Пловдив) трябваше да „ заключи “ вратата на хасковлии, само че не се получи. Той взе присъединяване в прекомерно малко мачове през есента.

Левият бранител Атанас Кръстев се завърна, също през лятото, в родния Хасково и още веднъж не бе титуляр във всеки мач на тима.

Ефе Али е един от най-проспериращите млади играчи в лигата и е направил усещане на пловдивския „ Локомотив “, където ще продължи кариерата си.

Две са новите имена в тима досега. Ръководството откри заместител на стража Мартин Димитров, пише haskovo.info. Това е вратарят Диян Вълков, който идва от „ Левски “ (Карлово). Той има сериозен опит в професионалния футбол: 4 мача в Първа лига с екипа на Любимец, както и над 120 мача във Втора лига с тимовете на „ Левски “ (Лом), „ Локомотив “ (Горна Оряховица), „ Ботев “ (Гълъбово), ЦСКА 1948, „ Литекс “ (Ловеч), „ Верея “ (Стара Загора), „ Пирин “ (Разлог) и Любимец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР