Отборът на Сърбия започна с победа участието си на световното

...
Отборът на Сърбия започна с победа участието си на световното
Коментари Харесай

Сърбия победи Коста Рика с гол от пряк свободен удар

Отборът на Сърбия стартира с победа присъединяване си на международното първнество, откакто в първия мач от гр. E завоюва с 1:0 против състава на Коста Рика. Гола вкара капитанът Александар Коларов в 57-ата мин. От директен свободен удар той прати топката с левия крайник под гредата и вратарят на костариканците и на " Реал " (Мадрид) Кейлор Навас не съумя да избави.

Двубоят бе равносилен, като след гола отборът от Централна Америка бе по-активен и съдаде няколко комфортни положения за равнене. Стигна се и до напрежение сред двата тима, които едвам не стигнаха до сборичкване в края на мача. А в добавеното време Александар Приович, който влезе като промяна в 90-ата мин., удари без топка противник по лицето. След разглеждане на обстановката брез системата за видеоповторения (VAR) основният арбитър Маланг Диедхиу от Сенегал обаче реши, че няма нарушаване на сърбина и по този начин не бе показан първи червен картон на международното състезание.

Двубоят се запомни и с обстоятелството, че в сръбския тим бранителят Бранислав Иванович сложи връх по участия. Той към този момент има 104, а втори със 103 остава Деян Станкович. Иванович " ознаменува " върха с жълт картон за жестоко нарушаване. Общо в мача бяха показани 4 картона - по два на играчи от двата тима.

От 21 ч. е вторият мач от гр.Е - Бразилия - Швейцария.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР