Отборът на Реджана, където играе българският защитник, спечели първенството в

...
Отборът на Реджана, където играе българският защитник, спечели първенството в
Коментари Харесай

Андреа Христов и Реджана се спечелиха промоция в Серия Б

Отборът на Реджана, където играе българският бранител, завоюва шампионата в поток В на италианската Серия С и от идващия сезон се връща във втора дивизия. Това се случи кръг преди края при гостуването на Олбия, което приключи 2:1 за гостите от Реджо Емилия.

По този метод отборът на треньора Аймо Диана събра 80 точки и води с 4 пред преследвачите Чезена и Виртус Ентела.

Попаденията за триумфа на Реджана вкараха бранителите Кристиан Кауц във 2-ата минута и Абдул Гуйебре три минути преди края на първата част. Домакините изравниха за 1:1 в 37-ата минута, само че през второто полувреме нямаха кой знае какви шансове да стигнат до второ тъждество.

Промоцията стана факт и с помощта на второто следващо тъждество на Виртус Ентела, които приключиха 1:1 на собствен терен с Реканетезе.

" Реджана събра 80 точки и завоюва справедливо шампионата, с помощта на състава от опитни и високо качествени футболисти. Треньорът Аймо Дияна интелигентно сплоти тима, като се възползва от детайли като българския национал Андреа Христов в отбрана, Чигарини в халфовата линия и трима нападатели от доста огромна класа като Пелегрини, Монталто и Ланини ", написа уеб сайтът " numero-diez.com`.

В тази среща Андреа Христов не взе присъединяване, само че общо има 10 мача и 1 гол. Той играе в Реджо Емилия като преотстъпен от Козенца, който е в Серия Б, само че заплашен от изпадане.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР