Отборът на ПСЖ допусна грандиозна издънка във финала за Купата

...
Отборът на ПСЖ допусна грандиозна издънка във финала за Купата
Коментари Харесай

Рен разплака надменен ПСЖ с дузпи

Отборът на ПСЖ позволи грандиозна издънка във финала за Купата на Франция и не съумя да приключи сезона си с дубъл. Шампионът на Франция изпусна задатък от 0:2, с цел да се стигне до продължения и дузпи против Рен, където момчетата на Жюлиен Стефан демонстрираха нерви от стомана. Те вкараха всичките си 6 осъществявания, с цел да пристигна пропускът на Кристофър Нкунку. Така " червено-черните " завоюваха своята 3-а Купа на Франция, до момента в който най-успешният отбор в този шампионат - точно ПСЖ - не съумя да прибави ново отличие към към този момент 12-те във витрината си.

Парижани бяха съществено тласнати към успеха от Неймар да Силва, който още веднъж беше във вихъра си против своята обичана жертва. Бразилецът асистира за откриващото попадение на Даниел Алвеш и самичък вкара второто, с цел да може ПСЖ да дръпне солидно още доникъде на първото полувреме. Оттам нататък всичко потегли надолу за гранда от столицата - първо Преснел Кимпембе си означи автогол, а в средата на втората част Едсон Мексер възвърне равенството.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Срещата беше белязана и от извънредно безсрамен и рисков фаул на Килиан Мбапе, поради който новото златно момче на френския футбол видя червен картон малко преди пристъпването към установяване на спечелилия посредством осъществяване на дузпи. При тях почитателите на ПСЖ, които бяха зад вратата, непрестанно светеха със мощни лазери в очите на играчите на Рен, само че и тази грозна постъпка не остана ненаказана от ориста.

При дузпите Рен изпълняваше първи. Последователно М’Байе Нианг, Хатем Бен Арфа, Клеман Грение, Джеймс Леа-Силики, Рами Бенсебайни и Исмаила Сар бяха безпогрешни, като не оставиха шансове нито на вратаря Ареола, нито на почитателите на ПСЖ, които се опитваха да ги ослепят с лазерите си. В редиците на ПСЖ Единсон Кавани, Дани Алвеш, Леандро Пареден, Хуан Бернат и Неймар също не сбъркаха от бялата точка. Когато обаче пристигна редът на първата дузпа отвън наложителните 5 младият Нкунку се подаде на нервите и стреля високо над гредата, с което короняса Рен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР