Отборът на Пирин (Благоевград) подаде жалба срещу съдийството на Георги

...
Отборът на Пирин (Благоевград) подаде жалба срещу съдийството на Георги
Коментари Харесай

Пирин подаде жалба срещу съдийството на мача с Локомотив (София)

Отборът на Пирин (Благоевград) подаде тъжба против съдийството на Георги Давидов, който управлява срещата от 7-ия кръг на Първа лига против Локомотив София. Жалба е подадена и против отговорника за системата ВАР във въпросния мач - Иво Андреев. Това потвърдиха през днешния ден от благоевградския клуб след вчерашното проваляне от Локомотив София с 1:2.

" Железничарите " стигнаха до триумфа след поврат, пристигнал след гол от дузпа на Пламен Крачунов, чийто удар в началото бе отразен от вратаря на Пирин, само че ВАР подреди дузпата да бъде изпълнена повторно, тъй като стражът на " орлетата " е напуснал голлинията преди удара.

" Смятаме съдийството на Давидов и решенията на Андреев за безусловно тенденциозни и целящи да повлияят на крайния резултат от въпросния мач. Искахме да имаме вяра, че назначението на Давидов да управлява мач сред двата тима след злощастния за него дуел през октомври предходната година, когато направи и невъзможното да " наклони везните " в интерес на единия тим (Локомотив Сф - Пирин 3:1 от 03.10.2020 и подадена тъжба против съдийството) е инцидентно. Но уви, оказа се, че нищо инцидентно няма. Той още веднъж бе тук, с цел да екзекутира. Направи го с усмивка и голямо удовлетворение, както може да забележите на фотографията нагоре. Отсъждайки дузпа призрак ", декларират от Пирин.

" Усмивка на удовлетворение най-вероятно е имало и по лицето на отговорника за VAR Иво Андреев, който реши, че нашият вратар Петър Петров не е застъпил голлинията при осъществяването на дузпата. За следващата екзекуция (този път с усмивка) ФК Пирин ще сезира УЕФА. Надяваме се, че най-накрая правдивост ще има и към момента имаме вяра във Феърплея. Дано скоро още веднъж да не станем очевидци на следващия епизод от престъпния сериал. " Да убиеш с усмивка " към този момент го гледахме ", допълват от новака в елита.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР