Отборът на Олимпик Марсилия стъпи накриво в битката за второто

...
Отборът на Олимпик Марсилия стъпи накриво в битката за второто
Коментари Харесай

Олимпик Марсилия стъпи накриво

Отборът на Олимпик Марсилия стъпи изкривено в борбата за второто място във френската Лига 1, откакто приключи 2:2 вкъщи със Сент Етиен в първата среща от 25-ия кръг.

Домакините на два пъти повеждаха в резултата, само че в последна сметка изпуснаха успеха, окето може да им коства скъпо в края на сезона. В момента водач е ПСЖ с 62 точки и мач по-малко. На третата позиция е първенецът Монако с 50 точки и мач по-малко от отбора от Марсилия, който е втори с 52. Четвърти върви Лион с 48, като тези три отбора ще се борят за втората позиция в крайното класиране, защото ПСЖ реалистично видяно е неосъществим на върха.

Марсилци несъмнено разочароваха довечера почитателите си след две гръмки победи в шампионата с 6:3 над Метц и с 9:0 за Купата на Франция над ФК Бург Перона.

Домакините откриха още в 4-ата минута, когато се разписа Флориан Товен след подаване на Хироки Сакай. В 9-ата минута обаче гостите изравника, откакто Ромен Амума проби отляво и с паралелен пас откри Джонатан Бамба, който пусна топкатка към Кевин Моне-Паке и той съумя да преодолее стража на Марисилия. Само единадесет минути по-късно домакините още веднъж поведоха, откакто Морган Сансон се разписа. Резултатът се резервира до 74-ата минута, когато Роберт Берич изравни и донесе точката за отбора си.

Олимпик Марсилия с изключение на две точки, загуби и титулярния си пазач Стив Манданда, който се контузи в края на първата част и беше сменен от Йоан Пеле.

КЛАСИРАНЕ Лига 1 25 кръг, петък 9 февруари  Сент Етиен 2:2краен резулат  Олимпик Марсилия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР