Отборът на Монца прекъсна серията на Милан от девет поредни

...
Отборът на Монца прекъсна серията на Милан от девет поредни
Коментари Харесай

Десет от Милан заличиха два гола пасив срещу Монца, но рухнаха в края

Отборът на Монца прекъсна серията на Милан от девет следващи дуела без проваляне в италианското състезание, откакто го победи с 4:2 като хазаин в среща от 25-ия кръг на Серия " А ".

" Бианкоросите " нанесоха два тежки удара на своя противник в края на първото полувреме, когато първо Матео Песина откри резултата от дузпа в 45-ата минута, а в продължението Дани удвои преднината на своя отбор с технично осъществяване.

След почивката обстановката за гостите се усложни в допълнение след изгонването на Лука Йович, който получи пряк червен картон за удар без топка в лицето на противник.

Въпреки че останаха с 10 души, момчетата на Стефано Пиоли не се отхвърлиха и в 64-ата минута понижиха пасива си посредством Оливие Жиру, който се разписа от границата на вратарското поле след асистенция на Кристиан Пулишич.



В заключителните епизоди на постоянното време самият американец пък донесе равенството 2:2 след превъзходен диагонален изстрел, който матира стража Алесандро Сорентино, който бе заменил титуляра под рамката Микеле Ди Грегорио, който получи удар в главата още през първата част.

Надеждите на " росонерите " за цялостен поврат обаче бяха попарени скоро след второто им попадение, защото в 90-ата минута Уорън Бондо означи страховит гол от границата на наказателното поле, с цел да върне задатъка на домакините, а в самия завършек на мача Лоренцо Коломбо оформи крайното 4:2, вкарвайки във вратата на тима, от който играем чартърен в Монца.

С този триумф " бяло-червените " събраха 33 точки на 11-ото място в подреждането, до момента в който Милан към този момент остава на 3-ата позиция с 52 пункта, само че в неделя вечер пропусна добра опция да изпревари втория Ювентус, който е с 54.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР