Отборът на Манчестър Юнайтед претърпя поредно тежко разочарование през този

...
Отборът на Манчестър Юнайтед претърпя поредно тежко разочарование през този
Коментари Харесай

Борнемут унизи Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд и доближи Тен Хаг до уволнението

Отборът на Манчестър Юнайтед претърпя следващо тежко отчаяние през този сезон, откакто бе разрушен от Борнемут с 0:3 вкъщи в мач от 16-ия кръг на Висшата лига. На " Олд Трафорд " домакините бяха тотално надиграни от " черешките ", които записаха първия си триумф на този стадион в цялата си история.


Борнемут пресираше и поставяше напрегнат противника през цялото време и това даде резултат още в петата минута, когато поредни неточности на Софиян Амрабат, Бруно Фернандеш, Скот Мактомини и Люк Шоу разрешиха на Доминик Соланке да открие резултата с акуратен удар след положително подаване на Люис Кук. " Червените дяволи " нямаха концепция по какъв начин да отговорят на предизвикването, а преимуществото на гостите се материализира във втори гол в 68-та минута, когато Филип Билинг вкара с глава след ужасно центриране на Маркъс Таверние. Пет минути по-късно Таверние асистира от корнер за нов гол с глава, този път дело на бранителя Маркос Сенеси, който бе оставен изцяло свободен към точката на дузпата. Юнайтед имаше шанс да се размине единствено с 0:3, откакто гол на Борнемут в края ба анулиран след интервенция на ВАР поради игра с ръка на Данго Утара.

В последна сметка Манчестър Юнайтед записва седмо проваляне в Лигата от началото на акцията, като отборът остава с 27 точки, а позицията на мениджъра Ерик загар Хаг е под все по-голям въпрос. Борнемут продължава с положителните си изяви в последните седмици и се изкачи до 13-та позиция с актив от 19 точки.

По-рано през днешния ден Ливърпул реализира късен поврат при гостуването си на Кристъл Палас за крайното 2:1, което качи мърсисайдци на върха в класирането с 37 точки, една повече от втория Арсенал, който по-късно през днешния ден гостува на Астън Вила.

Останалите резултати:

Брайтън - Бърнли 1:1

Шефилд Юнайтед - Брентфорд 1:0

Уулвърхемптън - Нотингам Форест 1:1. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР