Отборът на Ливингстън спечели с 2:1 домакинството си на Дъмбартън

...
Отборът на Ливингстън спечели с 2:1 домакинството си на Дъмбартън
Коментари Харесай

Ники Тодоров с нова победа и 90 минути като защитник, Ливингстън вече на 3 точки от върха

Отборът на Ливингстън завоюва с 2:1 семейството си на Дъмбартън в среща от осмия кръг на Чемпиъншип. Тимът от “Тони Макарони Арена” се добра до трите точки след гол на Холкът в 86-ата минута. С тях Ливингстън продължи отличната си серия във второто равнище на шотландския футбол и събра 15 точки в актива си, единствено с три по-малко от водача Сейнт Мирън.

Николай Тодоров пък записа следващи 90 минути за състава на Дейвид Хопкин. Нещо повече, българският нападател още веднъж се притече на помощ на мениджъра, като в отсъствието на санкции Диклън Галахър зае място в центъра на защитата. По-рано тази седмица, в изявление за “Дейли Рекърд”, родният гений изяви подготвеност да играе там, където някогашният национал на Шотландия пожелае.

“Щом мениджърът има потребност да играя в отбрана и това е най-хубавото решение за тима, за мен не е никакъв проблем. Ще направя каквото мога, с цел да оказа помощ на отбора. Невинаги нещата ми се получават, от време на време позволявам неточности, само че мотивацията ми и влагането ми на терена са на 100% във всяка една среща”, разяснява Тодоров, който не крие и задоволството си от обстоятелството, че е един от любимците на почитателите на Ливингстън.

“Феновете ни са брилянти. Този тим обаче несъмнено заслужава повече поддръжка. Надявам се, че със мощните ни изяви през този сезон от ден на ден хора ще стартират да идват на стадиона. Аз съм прочувствен човек и се веселя извънредно доста, че почитателите ценят желанието ми. Да виждам и чувствам поддръжката им, е нещо, което ме стимулира допълнително”, добави още българинът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР