Отборът на Ливърпул записа зверско крушение в голямото дерби от

...
Отборът на Ливърпул записа зверско крушение в голямото дерби от
Коментари Харесай

Безсърдечни шпори разкъсаха на 4 плътта на Ливърпул

Отборът на Ливърпул записа зверско поражение в огромното дерби от 9-ия кръг против Тотнъм на „ Уембли”. Вдъхновеният отбор на Маурисио Почетино безусловно разкости противника си пред погледа на Диего Марадона, като го разгроми с повече от изразителното 4:1. Хари Кейн вкара два пъти против комичната отбрана на мърсисайдци, които раздаваха дарове под път и над път. Цяло знамение е, че с изключение на Кейн единствено Деле Али и Хьон-Мин Сон се възползваха, а голът на Мохамед Салах не може да бъде никакво успокоение за „ червените”.

Лондонският смут за „ червените” стартира без грам закъснение. Още в 4-ата минута Киърън Трипиър разкри какъв брой неподготвена е отбрана на Ливърпул с обикновено копване към Хари Кейн – Джо Гомес покри засадата в далечния завършек на полето, а Деян Ловрен незаинтересовано пусна топката около себе си, при все това бе наясно с наличието на Кейн. Комедията от неточности продължи с неразчетеното излизане на Миньоле, който бе финтиран, а звездата на домакините вкара на съвсем празна врата – 1:0.

Само 8 минути по-късно домакините дръпнаха с още един гол след контраофанзива, стартирала от вратаря. Уго Лорис улови безадресно центриране и хвърли топката към намиращия се в централната зона Хари Кейн. Ловрен още веднъж отигра безобразно, оставяйки се да бъде трансфериран прекомерно лековато, а таранът пое с мощна крачка към вратата. Той не се полакоми, а даде елегантен пас за Хьон Мин-Сон, който от десетина метра разстреля безкомпромисно Миньоле – 2:0.

В 16-ата кореецът можеше да усили задатъка на отбора си до два гола, като получи на скорост отдясно в пеналта и стреля технично към далечния горен ъгъл. За шанс на Ливърпул кълбото срещна напречната греда и не посети мрежата.

Очаквайте детайлности!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР