Отборът на Ливърпул ще започне своята лятна подготовка на 12

...
Отборът на Ливърпул ще започне своята лятна подготовка на 12
Коментари Харесай

Ливърпул започва подготовка в чужбина

Отборът на Ливърпул ще стартира своята лятна подготовка на 12 юни. Любопитното този път е, че първото събиране на „ червените” за сезона ще се състои в чужбина, а не както бе до момента – на клубната база в Къркби.

Възпитаниците на Юрген Клоп се събират в Австрия, където ще преминат и наложителните медицински проби преди старта на подготовката. След лагера в Залцбург, мърсисайдци ще продължат подготовката си във Франция.

Все още не са ясни противниците на Ливърпул за наложителните инспекции преди старта на сезона. По всичко обаче проличава, че контрактуваните мачове с Астън Вила и Нюкасъл, както и обичайна контрола с Транмиър в Англия, няма да се състоят.

Групата на Ливърпул в Австрия ще наброява 34-ма футболисти, като част от тях ще се причислят на по-късен стадий към тренировките поради уговорките им с националните си отбори и по-дългата отмора.

Все отново от ден номер 1 на подготовката ще започват новото попълнение Ибрахима Конате, Върджил Ван Дайк, Жоел Матип, Джо Гомес и Трент Александър Арнолд. Завръщат се и Такуми Минамино, Марко Груич и Лорис Кариус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР