Отборът на Левски постигна изненадваща първа домакинска загуба от началото

...
Отборът на Левски постигна изненадваща първа домакинска загуба от началото
Коментари Харесай

Божинов наказа Левски насред ,,Георги Аспарухов“

Отборът на Левски реализира изненадваща първа домакинска загуба от началото на сезона в Първа професионална лига, откакто отстъпи с 1:3 на стадион,,Георги Аспарухов “ от Ботев (Враца). Двубоят на,,Герена “ стартира по отличен метод за възпитаниците на Славиша Стоянович, които откриха резултата в 20-та минута посредством Давиде Маряни от дузпа.

Четвърт час по-късно обаче врачани от своя страна също от бялата точка възвърнаха статуквото на терена посредством някогашния футболист на Левски Валери Божинов.,,Сините “ направиха няколко пропуща пред вратата на Красимир Костов, като първата част приключи при еднакъв резултат.

През второто полувреме домакините нямаха шанс след удар с глава на Маряни, който срещна гредата. Левски продължаваше да пропуща с лекост и най-после бе осъден. Първо неточност на Милош Цветкович при изнасянето бе оползотворена с три бързи паса. Юлиан Ненов центрира чудесно към връхлитащия Божинов, който с отлично разпространение и удар с глава не остави шансове на Божидар Митрев.

Столичани се впуснаха в търсене на изравнителен гол, само че се оголиха прекомерно доста в отбрана. Нова неточност, този път на централния бранител Давид Яблонски, разреши на влезлия на мястото на Божинов различен някогашен футболист на Левски Валери Домовчийски да премине около чеха и с компактен удар с левия крайник оформи крайния резултат в срещата – 1:3.

По този метод,,сините “ позволиха второ следващо проваляне в шампионата, откакто преди интернационалната пауза изгубиха при гостуването си на Черно море. За Ботев пък това бе трета поредна победа в шампионата след домакинските триумфи над Черно море и Дунав. В идващия кръг Левски одобряват вкъщи Дунав, а Ботев домакинстват на Септември. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР