Отборът на Левски“ отново ще има спонсор на екипа си.

...
Отборът на Левски“ отново ще има спонсор на екипа си.
Коментари Харесай

Левски с нов спонсор на екипите

Отборът на „ Левски “ още веднъж ще има спонсор на екипа си. От през днешния ден „ сините “ ще носят логото на PalmsBet на десния ръкав на фланелките по отношение на разширеното партньорство в договорните взаимоотношения сред двете страни.

Това стана публично през днешния ден, а изпълнителният шеф на „ Левски “ Павел Колев и членът на борда на шефовете на Palms Bet Лъчезар Петров оповестиха новината на специален брифинг.

„ Левски “ ще дебютира с фланелките с логото на компанията в мача с ЦСКА-София на 18 декември.

Изпълнителният шеф Павел Колев разгласи при подписването на новия контракт с Palms Bet, че финансовото положение на " сините " значително ще се промени.

" Те търпеливо изчакаха рухването на първата карантина. Продължихме диалозите от февруари. Подписахме този рекламен контракт, който на процедура е към този момент осъществен. Преди няколко седмици започнахме да обсъждахме продължението на този контракт. Резултатът от тези разисквания е реалност. Той е с дълготрайно от 1 година. Надяваме се на добър резултат. Дано да работим по-активно дружно, да организираме дружно събития ", разгласи Павел Колев.

" На първо място, финансовото ни състояние ще се промени значително. Тази помощ идва против права, които даваме на Palms Bet. „ Левски “ е притежател на огромна известност. Когато създадем подобаващите условия за всеки спонсор, нещата се случват. Надявам се това да се случи сред нас и Palms Bet. Аз не бих го нарекъл дълготраен, тъй като 1 години не е доста време. Palms Bet са един от най-ценните ни сътрудници. Те ни помогнаха, когато бе най-трудно. Надявам се през 2021 година да се случат още хубави неща. Факт е, че този контракт с по-добри условия. Договорът с Palms Bet не лимитира Левски да подписва контракти с други компании, даже букмейкърски ", съобщи още Колев.

Членът на борда на шефовете на Palms Bet Лъчезар Петров пък разкри, че в компанията бързо са взели решение да възобновят контракта с " Левски ".

  " Радостен сме, че можем да обявим разширението на нашето партньорство. Доволни сме от първия контракт. Бързо взехме решението да го продължим. Бързо се случиха нещата. Беше въпрос на замяна на няколко мейла. Виждате, че нашето лого участва на десния ръкав на фланелката. За нас беше значимо в сложния миг за клуба да продължим да оказваме помощ. Новият контракт е до края на 2021 година. С подписването на този контракт Palms Bet не държи да е извънреден спонсор. В момента работим по план, който е напълно ориентиран към почитателите. Благодаря за бързата връзка. Не е загадка какво е марката Левски в България. Ние получаваме възможноста да се позлзваме от привилегиите, които " Левски " носи ", коментира Петров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР