Отборът на Левски излиза срещу най-големия си европейски кошмар Олимпия

...
Отборът на Левски излиза срещу най-големия си европейски кошмар Олимпия
Коментари Харесай

Левски излиза срещу своя словенски кошмар

Отборът на Левски излиза против най-големия си европейски призрачен сън Олимпия (Любляна). Днес в Умаг от 16:00 " сините " се изправят против втория в Словения. Това е четвъртата инспекция на столичани в Хърватия, където към този момент записаха две победи и едно проваляне. Играчите на Славиша Стоянович стартираха с проваляне против словенския Домжале (1:2), след което победиха полския Подбескидзе (1:0) и словенския Копер (2:1).

Новият испански защитник Начо Монсалве няма да вземе присъединяване в мача. Луи Нганиони, който кара експериментален интервал, най-вероятно ще започва като ляв бранител в скица 4-4-2. Ребин Сулака се чака още веднъж да е титуляр, до момента в който Николай Михайлов да се завърне под рамката на вратата. Мартин Райнов пропусна предната инспекция, само че този път ще бъде на терена.

Тимът от Любляна се трансформира в призрачен сън за 26-кратните първенци на България в средата на 90-те години на предишния век, когато в границите на две години отстраниха родния град в европейските шампионати. Първият път незабавно след магическото българско лято в САЩ`94, след което с дузпи през 1996 година. Интересното е, че и двата пъти словенците продължаваха, откакто срещите реванш бяха на стадион " Васил Левски ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР