Отборът на Дея спорт (Бургас) нанесе първа загуба на Черноморец

...
Отборът на Дея спорт (Бургас) нанесе първа загуба на Черноморец
Коментари Харесай

Дея спорт нанесе първа загуба на Черноморец

Отборът на Дея спорт (Бургас) нанесе първа загуба на Черноморец (Бяла). Волейболистите на Весела Братоева надвиха като посетител над противника с 3:2 (25:27, 25:12, 26:24, 23:25, 15:9) в отсрочен мач от четвърти кръг.

Дея е на третата позиция с 9 точки (3 победи, 1 загуба) , състезателите на Милен Стоянов са водач с 13 точки (4 триумфа, 1 поражение) .

Волейболистите от Бяла започнаха мощно, след което играта продължи точка за точка. Ролите се разменяха непрекъснато, само че в последна сметка домакините поведоха в мача. Във втората част Дея пое самодейността през цялото време и без проблем изравни резултата.

Играта на амплитуди съпътстваше и третия гейм. В основните моменти Черноморец беше покрай триумф, само че бургазлии демонстрираха повече резистентност.

Решителният четвърти гейм мина по еднакъв метод, само че този път домакините съумяха да излязат от обстановката и да изравнят, вкарвайки мача в тайбрек.

Там играчите на Дея бяха безапелационни и оформиха постоянна преднина, като не разрешиха сериозен отпор от страна на съперника. Воденият от Весела Братоева отбор записа третата си победа след повече от два часа игра.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР