Отборът на Черно море започна днес подготовката си за пролетния

...
Отборът на Черно море започна днес подготовката си за пролетния
Коментари Харесай

Чернo море поднови тренировки, отборът търси краен бранител

Отборът на Черно море стартира през днешния ден подготовката си за пролетния полусезон на шампионата. Наставникът Илиан Илиев изведе 25 футболисти, като Юго Кононго закъснява и ще се причисли към тима.

" В момента сме подписали единствено с офанзивния бразилски футболист Родриго Енрике, който може да играе на три позиции зад нападателя ", сподели треньорът на варненския отбор. На проби в Черно море е холандски футболист, който ще вземе присъединяване в първата инспекция на тима на 16 януари против Черноморец /Балчик/. Черно море търси и един краен бранител.

Илиан Илиев посочи, че са водени диалози за тази позиция с двама български футболисти, само че не е била реализирана спогодба. Илиев уточни, че тимът е изоставен от трима играчи и Черно море търси тъкмо толкоз нови попълнения.

До 16 януари Черно море ще се готви във Варна. Първата инспекция на " зелено-белите " ще е на 16 януари против отбора на Черноморец (Балчик). На 17 януари тимът отпътува за Турция, където ще организира и главната си част от зимната подготовка. В южната ни съседка Черно море ще изиграе четири контроли. На 22 януари варненци срещат състезаващия се във Висшата лига на Полша - Медж Легница, а на 24 януари противник на " моряците " ще е отборът на елитния Арка Гдиня /Полша/. Следващата контрола в Турция е с тима на Вардар (Скопие) на 28 януари, а последната инспекция на турска земя е на 30 януари с Олександрия (Украйна).

На 1 февруари тимът се прибира във Варна. На 6 февруари " моряците " ще изиграят две контроли, а противници ще са отборите на Лудогорец 2 и Дунав. На 9 февруари е последната контрола на варненци против отбора на Поморие, а преди срещата ще бъде показан тимът за пролетния дял от шампионата.
Илиев разяснява още, че през пролетния сезон желае тимът да реализира положителни резултати. Според него публиката на Черно море не желае тимът да играе красиво и да губи, а да побеждава.

Черно море започва пролетния дял от шампионата със среща против ЦСКА-София във Варна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР