Отборът на Черно море ще посрещне днес футболистите на Хебър

...
Отборът на Черно море ще посрещне днес футболистите на Хебър
Коментари Харесай

Черно море посреща Хебър на стадион Тича

Отборът на " Черно море " ще посрещне през днешния ден футболистите на " Хебър " Пазарджик в мач от 10-ия кръг на efbet Лига.

Двубоят е от 21 часа, а цената на билетите е 9 лв.. Касите отварят в 18:30 часа. Билети могат да бъдат закупени и онлайн в.

Преди дуела варненци са на четвърта позиция в класирането с актив от 16 точки, до момента в който гостите от Пазарджик са с актив от 7 точки и заемат 13-та позиция в лигата.

Междувременно наставникът на Черно море Илиан Илиев дефинира групата за мача. В нея след контузия се завръща Живко Атанасов, който пропусна гостуването на Септември поради проблеми в прасеца. Аут поради травми са Цветомир Панов и Капитанът Даниел Димов. Срещата пропуща и нападателят Закария Беншаа, който получи червен картон в София.

Заради наказване треньорът Илиан Илиев ще следи мача от трибуните на стадион “Тича ”, а неговият асистент Петър Костадинов ще управлява срещата от скамейката.

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Велислав Василев, Мазир Сула, Матеус Клементе, Алекс Фернандес, Матиас Курьор, Николай Златев, Исмаил Иса, Мади Кета.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР