Отборът на Арсенал направи равенство 2:2 като гост срещу градския

...
Отборът на Арсенал направи равенство 2:2 като гост срещу градския
Коментари Харесай

Арсенал пропиля голям шанс в Лондон, Уест Хям се измъкна

Отборът на Арсенал направи тъждество 2:2 като посетител против градския си съперник Уест Хям в среща от 31-ия кръг от Висшата лига на Англия.

" Артилеристите " водеха с 2:0 преди почивката, само че не съумяха да осъществят дузпа, като още веднъж пропиляха задатъка си и към този момент водят единствено 4 точки пред първенеца Манчестър Сити, който е изиграл един дуел по-малко в съпоставяне със столичани.
-->
Още в седмата минута Бен Уайт центрира за Габриел Жесус, който от близко откри резултата в интерес на водения от мениджъра Микел Артета състав. Само три минути по-късно Габриел Мартинели пусна топката към Мартин Йодегор и той осъществя втория гол в мрежата на " чуковете ".

В 32-ата минута Габриел извърши нарушаване в наказателното поле на гостите и Мохамед Саид Бенрахма понижи изоставането на Уест Хям след прецизен удар от дузпа. В самия завършек на първата част Курт Зума пропусна да изравни.

Втората част стартира с игра с ръка в наказателното поле на Михаил Антонио, която докара до присъждане на дузпа. В 52-ата минута Букайо Сака застана зад топката, само че я изпрати в навън при удара си от бялата точка.

Само две минути по-късно Джаред Боуен изравни след подаване на Тило Керер.

В 81-ата минута удар с глава на Антонио се отби от външната страна на гредата на вратата на гостите.

Преди седмица Арсенал пропиля задатък от два гола и при гостуването си против Ливърпул. Лондончани са първи във Висшата лига със 74 точки, с 4 пред Манчестър Сити.

Уест Хям продължава борбата за оцеляване в елита, като е с актив от 31 точки на 15-та позиция в подреждането.

По-късно през днешния ден Манчестър Юнайтед гостува на Нотингам Форест, до момента в който в понеделник Лийдс приема Ливърпул.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР