от Южна Австралия вече е сменил четири семейства за седем

...
от Южна Австралия вече е сменил четири семейства за седем
Коментари Харесай

Търсят дом за „демоничния“ Честър от Австралия

от Южна Австралия към този момент е сменил четири фамилии за седем години, само че нито едно не е съумяло да се оправи с неговия темперамент, оповестява „ Гардиън “.
„ Ддемоничният ” Честър може да е минимум обичаната котка в, само че чиновниците в приюта не губят вяра и са решени да му намерят дом за Коледа. Сърдитият осемгодишен котарак е разказан от последния си собственик като „ противообществен “ и „ същински доктор Джекил и господин Хайд “. Във формуляра за предаването му назад в приюта някогашната му собственичка написа, че Честър е „ страховит с пилетата “,„ толерира кучетата “ и „ атакува нашата остаряла котка и съседите “. Тя твърди, че нейни посетители не се осмеляват да влязат в къщата, в случай че котката не е заключена.
За екипа на приюта обаче Честър е един от любимците им. Той е дошъл там за първи път през 2013 година като млад и приветлив едногодишен котак. Бил е скитник, част от ухото му липсвала, тъй че евентуално е водил малко невъзпитан живот на улицата, само че е воин, считат те.
Честър си е спечелил известност на „ неприятно момче “ поради тормоз над други котки.
 Коте палавник освободи свои събратя от кафези в подслон Коте палавник освободи свои събратя от кафези в подслон
Котаракът Куолити е бил изолиран от другите животни в подслон в Хюстън, Съединени американски щати, откакто неведнъж ги е освобождавал от клетките им,...
Той не е любвеобилният гальовник, който хората евентуално чакат, споделят от приюта.
Бъдещият притежател на котарака просто би трябвало да се научи да разчита знаците и да прояви нужното самообладание.
Работниците от приюта са сигурни, че някъде има един въодушевен и просветен човек, който обича животните и би дал на Честър любовта и персоналното пространство, от които той се нуждае.
Все отново Коледа е време на чудеса и котаракът най-накрая ще може да откри подобаващ дом.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР