От всички младолики дами, които сме ви показвали, тази вероятно

...
От всички младолики дами, които сме ви показвали, тази вероятно
Коментари Харесай

Тази Певица Е На 71 Години, Но Бие По Визия Младите Чалгарки

От всички младолики дами, които сме ви показвали, тази евентуално е най-изумителната. Ажда Пекан е турска изпълнителка и е на … 71 години! Можете ли да повярвате? Тя е известна измежду почитателите си с прякора ‘Superstar’, почнала е кариерата си като актриса, а преди години е представяла страната си на състезанието „Евровизия“.

Русата хубавица има излъчването и визията на най-малко 30 години по-млада дама. „ Винаги проследявам деликатно с какво се храня. Не мога да кажа обаче, че се лимитирам. Много обичам кебап и риба ”, споделя звездата. Пекан споделя още, че постоянно спортува и признава, че е употребила помощта на пластичната хирургия. Тя е уголемила бюста си и постоянно посещава антиейдж СПА курорти в Швейцария. „Ходя доста пешком и пия доста вода.

Не мога да си показва живота без вода. Сутрин наложително изпивам микс от джинджифил, лимон и мед в огромна чаша с вода. Винаги се грижа за тялото си и доста внимавам. Генетиката и спорта за мен са извънредно значими.“ – добавя тя, представена от novini.bg. Въпреки напредналата й възраст Аджа възнамерява напълно скоро да стане майка. Тя към този момент се е съветвала с лекари от Америка и Индия, по отношение на опциите за изкуствено оплождане.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР