От време оно се носят едни истории за това, че

...
От време оно се носят едни истории за това, че
Коментари Харесай

Тези 5 родни красавици могат да бъдат достойна конкуренция на кандидат-кметицата от Момин проход

От време оно се носят едни истории за това, че българките са най-красивите дами в света. Вярно, една българка стана четвърта в състезанието Мис Свят. А родни дами са измежду желаните модели освен от наши, само че и от непознати дизайнери... Преди броени дни разбрахме, че с изключение на красиви, българките са и палави. И че първата българка в порноиндустрията към този момент е реалност.

Разбира се, става въпрос за кандидат-кметицата Диана Габровска, която набра известност със своите секси фотоси. Според " Телеграф " обаче има няколко българки, които напълно основателно могат да й бъдат почтена конкуренция...
                             

Мартина Юрукова
Тя е модел в OnlyFans, същинска звезда, която печели сносно от еротичната платформа. И в Инстаграм обича да демонстрира съвсем всичко, а в порното несъмнено няма да има равна, споделят от медията.

Пандора
Тя има опит пред камера, взе участие в тазгодишния конкурс " Мис силикон ", само че наподобява, че би се справила много сполучливо и с една роля в порното.
                             

Деяна Йорданова
Мис Сандански има много гении, а секси позите са част от най-хубавото, което показва в обществените мрежи. Това незабавно й дава съществено преимущество за 18+ промишлеността.
                             

Моника Валериева
Валериева, която сега е влюбена в Меди, сигурно попада в мокрите сънища на огромна част от представителите на мощния пол.
                             

Симона
Казват, че певицата Симона в никакъв случай не би взела участие в сходен филм, само че пък някои нейни фотоси предизвикат тъкмо такива мисли, пишат почитатели...

Пък и то тази промишленост към този момент даже не наподобява толкоз предизвикателно греховна на фона на всички останали обществени и интернет канали.

 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР