От учебниците по история, книгите и филмите сме си създали

...
От учебниците по история, книгите и филмите сме си създали
Коментари Харесай

12 принципа на кралското възпитание, полезни за всички родители

От учебниците по история, книгите и филмите сме си основали визията, че кралските деца спят на копринени възглавници, ядат от златни чинии и прекарват цялостен ​​ден в занимания. Това обаче има малко общо с истината. Ето по какъв начин са възпитавани най-известните принц и принцеса – Джордж и Шарлот, децата на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

12. Титлата не ти дава право да мързелуваш

В фамилията на херцозите на Кеймбридж има единствено една детегледачка, който им оказва помощ с гледането на децата. Всички отговорности, свързани с хранене, къпане и разходки, са работа на родителите. Освен това Уилям не прекарва живота си в бездействие, а поставя работа като водач на хеликоптер за незабавна здравна помощ, което е сладкодумен образец за дребните.

11. Уважавай труда на другите хора

Правнуците на кралица Елизабет знаят от най-ранна възраст, че работата на всеки човек би трябвало да бъде оценена, без значение дали на майката, която готви вечеря или на камериерката, която почиства къщата. Джордж и Шарлот се научени сами да прибират разпръстнатите си облекла, да не подценяват храната на масата и хората към себе си.

10. Семейството е приоритет номер едно

Дори и в този момент, 4-годишният Джордж се грижи за дребната си сестра, а по думите на херцогинята децата към този момент са най-хубави другари. Още в ранна възраст те учат историята на фамилията си и постоянно посещават гроба на баба си, принцеса Даяна. Кейт и Уилям също се пробват да прекарат допустимо най-вече време с децата си. Джордж, да вземем за пример, обича да бъбри за всичко с татко си, а Шарлът обича да готви дружно с майка си. На вечеря децата сядат дружно с възрастните, макар съществуващите обичаи.

9. Всеки има право свободно да показва своите мисли и усеща

Независимо от обичайна аристократична „ въздържаност “, Кейт и Уилям интензивно развиват прочувствената просветеност на своите деца.

„ Като виждам по какъв начин поддържат връзка децата в учебно заведение, разбирам, че живеем в безусловно друго време. На наше място идват генерации, които не се опасяват да декларират нещата, които в действителност ги тревожат “, споделя принц Уилям.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР