От тук нататък има два варианта - или ново правителство

...
От тук нататък има два варианта - или ново правителство
Коментари Харесай

Каракачанов: Паниката не носи нищо добро

От тук нататък има два разновидността - или ново държавно управление в границите на този парламент и това болшинство, с или без настоящия министър-председател - въпрос на диалози в обединението, или предварителни избори. Това разяснява пред публицисти вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

Диалогът би трябвало да докара до съгласие, до ясна стратегия в границите на идващите 7-8 месеца, написана по месеци и дните в месеца по кое време какво ще се случва, сподели още той.

" Не общи приказки, а написани във времето ", разяснява Каракачанов. - Не одобрявам обстоятелството, че би трябвало да научаваме сходни вести за оставки на министри от медиите, при ясно регламентирано в съдружното ни съглашение по какъв начин става това.

Вицепремиерът счита, че рационалните гласове на обществото, а не хвърлящите камъни, бутилки и бомбички против полицията и търсещите кръв, би трябвало да бъдат чути.

" Паниката в никакъв случай не е носила нищо положително ", сподели той и добави, че здравият разсъдък, спокойствието и подадената ръка за разговор са рационалното нещо, което би трябвало да се направи, с ангажимента, че обстоятелствата можело да го опровергаят, само че това е мнението му и на Вътрешна македонска революционна организация какво е положително за страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР