От ЦСКА възнамеряват да поканят суперзвездата на българското вдигане на

...
От ЦСКА възнамеряват да поканят суперзвездата на българското вдигане на
Коментари Харесай

ЦСКА кани Карлос Насар като коз в битката за титлата

От ЦСКА имат намерение да поканят суперзвездата на българското повдигане на тежести Карлос Насар за специфичен посетител в някой от идващите домашен мачове на отбора, оповестява " Мач Телеграф ".

Тийнейджърът е буен почитател на " армейците " и нерядко поддържа любимците си от бранш " Г ". Очаква се от футболния клуб да уважат втората поредна европейска купа на Насар, като го наградят за триумфа му в комфортен за него миг, когато ще може да посети стадион " Васил Левски ". В неделя против Ботев Враца Карлос не съумя да участва на трибуните, защото бе възпрепятстван около триумфа си в " Арена София ".

Любопитна история около младия щангист отпреди 6 лета пък показа във Facebook известният " армейски " последовател Александър Владов - Пожарната. През 2018 година обещаващият гений е доведен от тартора на " Сектор Г " Росен Петров - Животното на известното барче, по-известно като " Дървеното ".

Тогава старите приятели Владов и Петров влизат в самобитна задявка, че 14-15-годишното хилаво момче ще бие на щанги Пожарната.

" Гледам това дете и ми е смях! Викам, Росене, не ме занимавай с нелепости... Това дете няма по какъв начин да вдигне 50 кила! Росен вика, слагаш ли 500 лева да забележим кой ще дигне повече... ", показа Пожарната в обществената мрежа и довърши историята. " Тогава мен ми светна, че тук има измама и то огромна...

Росен мъчно губи пари на бас, камо ли да се метне с 500 лв. и то против мен пред толкоз очевидци! Почудих се каква е уловката, само че измънках нещо и отхвърлих баса... Росен откри друга жертва за много по-малко пари на бас и отидохме в залата! Там дребното момче смъкна облеклата си и аз щях да припадна... В живота си не бях виждал такива крайници - крайници на културист!

Попитах го на какъв брой години е и сподели: " Аз съм Карлос на 14 години! Какво се случи на нашия почитател бе ясно, а аз гледах като гръмнат! Росен ми вика " Ей, не си бил толкоз малоумен. Отърва се! Това момче е Карлос Насар и преди дни счупи международния връх до 17 година по повдигане на тежести!

Запомни, вика, това момче ще стане международен първенец! Запомних и се веселя, че това момче към този момент е един неповторим мъж! Мъж-машина, а е единствено на 19. Успех Карлос, чакаме и международна, и олимпийска купа, както и нов международен връх! ", написа Александър Владов, поздравявайки Насар за златото от София 2024.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР