От трудна – сглобка стана много устойчива“, коментира в Нова

...
От трудна – сглобка стана много устойчива“, коментира в Нова
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Сглобката e устойчива! Ако Радев ще прави партия трябва да е лично, без аватари

„ От сложна – сглобка стана доста устойчива “, разяснява в Нова нюз социологът Евелина Славкова. Тя изрази мнение, че нито една от обединенията няма потребен ход за излизане от обстановката по друг метод. Славкова добави, че нови избори няма да трансформират политическата конюнктура.
Според нея ще има доста некрасиви обстановки, само че е добре, че политиката се прави в Народното събрание.
Дълго ръководство на „ сглобката “ планува и сътрудника ѝ Васил Тончев. Според него обаче друго е значимо: „ Същественото е, че Бойко Борисов поема парламентарната група на ГЕРБ. Той я ръководеше отдалечено досега, а в този момент поема ръководството ръчно. Разликата е, че центърът на властта се придвижи не в Министерския съвет, а в Народното събрание ”, съобщи социологът.
Евелина Славкова разяснява ротацията на министри.
Здравният министър Хинков е желал самичък да си подаде оставката вместо да бъде махнат „ Вижда, че ще бъде заменен и желае от по-рано да даде поръчка “.
Славкова даде да се разбере, че в случай че Радев желае да прави партия, би трябвало да е персонално, тъй като не става с аватари. Тя даде образец с Политическа партия и партията на Стефан Янев.
Има доста гласове и доста хора, които търсят нов план и политика, за която да дадат своя глас.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР