От тази вечер на кортовете на Националния тенис център започват

...
От тази вечер на кортовете на Националния тенис център започват
Коментари Харесай

Започват 1/4-финалите на Sofia Masters 1000

От довечера на кортовете на Националния тенис център стартират ¼ финалите на Sofia Masters 1000. Близо 130 участника се включиха в шампионата на Интерактив тенис и след съвсем три седмици игра останаха най-хубавите осем.

Днес, от 20:00 ч, на Централния корт в Борисовата градина ще се изиграят първите два четвъртфинала. За място на полуфиналите ще се борят Маикъл Лятов и Боян Петков, а след тях - Марк Хаджижеков и Георги Плешков. Утре за 20:00 ч е планувана срещата на Радослав Владимиров и Светослав Козалиев, а в четвъртък ще се изправят един против различен Любен Попов и Едиз Батран.

 Sofia Masters 1000

Мачовете ще се играят на Централния корт на Българския народен тенис център и ще може да се гледат наживо. От Interactive Tennis ще излъчват срещите непосредствено във Facebook страницата си. Осминафиналите на Sofia Masters 1000 предложиха техничен тенис и оспорвани разигравания. Радослав Владимиров измъкна сложна победа от Иво Боджаков с 7:5 и 6:4. Едиз Батран се затрудни до последна степен с Атанас Крастилов, само че надви след дълъг трисетов мач: 4:6, 6:4, 6:3. Всички резултати от срещите можете да видите на уеб страницата на Интерактив тенис www.interactive-tennis.com.

От първите четирима сложени до четвъртфиналите не стигна единствено Владислав Искренов. Двама от останалите четвъртфиналисти потеглиха от квалификациите и записаха победи в главната скица: Боян Петков в профил Цветан Иванов с 6:1, 6:0 и Димитри Бенчев с 6:2, 6:1, а Светослав Козалиев отстрани Адриан Стоименов с 6:4, 6:4 и Найден Жеков с 6:1, 6:7 и отричане на съперника. До четвъртък ще са ясни имената на полуфиналистите, а другата седмица ще е прочут и първенецът в Sofia Masters 1000.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР