От Световната седмица на висшата мода в Париж изключително ни

...
От Световната седмица на висшата мода в Париж изключително ни
Коментари Харесай

От светлините на Седмицата на модата, Париж - Alexander Vauthier Fall Winter 2014

От Световната седмица на висшата мода в Париж извънредно ни впечатли сбирката на френския дизайнер Александър Вотие ( Alexander Vauthier ) за сезона есен/ зима 2014.

Моделите му се отличават с присъщия за него мекушав жанр и изкусително лъчение. Както всичките сбирки в забавната му кариера и тези слагат сексапилната, уверена в себе си и тялото си съвременна жена, която умее да се самоизразява с външния си тип.

Цветовете следват линията на безконечната игра сред черното и бялото, като несъмнено забавен за есента и зимата е канарено - жълтият цвят като акцент в някои от моделите. Този по- скоро характерен за лятото цвят придава на сбирката прохлада и игриво въодушевление, които ще са ни нужни през по- хладните месеци. Присъстват още женственото бежово и опушено сиво в меки нюанси.

Материите са кожа, муселин, органза и коприна

Дължините са ултракъси, очертаващи извивките на тялото, само че те не остава скрити и в ултрадългите му рокли, изработели от ефирна органза в тъмни тонове. Линия в сбирката му са облеклата от кожа, като косъмът е или дълъг, или кожата е обработена напълно в лъскави бюстиета или рокли. Друг забавен акцент са точките, тяхното въздействие в модата очевидно ще остане непреходно, както и спестовните, само че на място перли и камъчета по облеклата. Геометричните решения в черно и бяло допълват малко по- авангардната линия на някои модели.

Харесахме изключително тази сбирка, тъй като в нея се преплитат концепциите за безконечната женственост, смелите решения в акцентите и интелигентно поднесената визия за съблазън. Смятаме, че всяка жена би намерила нещо за себе си, даже това да е висша мода.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР