От спорове и хладнокръвие до слухове за афери и предоговорени

...
От спорове и хладнокръвие до слухове за афери и предоговорени
Коментари Харесай

Съвместимостта на Доналд и Мелания Тръмп: енергията на завладяването на зодиака и луксът свързват тази двойка

От разногласия и самообладание до клюки за афери и предоговорени предбрачни връзки, връзката сред Доналд и Мелания Тръмп е непрекъснат източник на обаяние и публични спекулации.

Съвсем неотдавна източници споделиха на Page Six, че Мелания е оказала главното въздействие зад загубата на тегло на някогашния президент, като му е помогнала да се храни по-здравословно и да отслабне, безусловно, в случай че не метафорично.

Какво е това във високите скули и строгата тактика на тази брюнетка, което кара най-упорития мъж в актуалната памет да се преклони пред волята й и да хване ръката й? И какво я кара да остане в курса на пътя, посипан с засегнатост, пострадване и отвращение? Това, което може да наподобява главозамайващо, в действителност е ориентирано към звезди, защото всеки предлага детайл, който липсва на другия.

И по този начин, ние ще придадем астрологична позиция на това съглашение за партньорство/брак/транзакция в опит да разберем какво притегля тези две същества дружно и какви връзки ги държат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР