От Соня КолтуклиеваМоже да си прост или умен; може да

...
От Соня КолтуклиеваМоже да си прост или умен; може да
Коментари Харесай

Тя отново взриви ПП: Кириле, пак ще дойде твоят ред. Пак Руди Гела ще поиска да те вкара в затвора

От Соня Колтуклиева
Може да си елементарен или умен; може да си просветен или неук; може да си приветлив или безличен; може да си говорлив или мълчалив; може да си безпаричен или богат …. всичко може. Лошото е да си озлобен! Злобата е болест.
Злобният е трагичен. Завистлив. Невротичен. Сън не го ловѝ по какъв начин да оправдае личните си неточности, провали, изменничества, мръсотии – посредством другите. Разкъсван е от мъчителни комплекси. Не може да се центрира и да живее своя личен живот – вегетира, отразявайки живота на другите.
Руди Гела е най-злобният човек, който познавам. Руди Гела е същински Злобар.
Злобееше против Кирил, че е висок, атлетичен и харизматичен. Завиждаше на ненадейно избухналата му известност. Изпадна в див екстаз, когато българският канадец си сътвори проблеми с нарушаването на Конституцията и с подписването на декларация с погрешно наличие. Пръв изиска строго наказване за нарушителя – от 3 до 5 години затвор.
Злобееше против Иван Христанов, че има стройна и добре финансирана акция за 47-я парламент; че е предприемач, който си е надделял на масрафа и разполага с доста пари; че не му се връзва на акъла и не влиза в персонални кални предизборни войни.
Злобееше против Даниел Лорер, тъй като е интелигентен, построил е кариера на Запада, а със брачната половинка си имат парцели и къщи като за два живота; че се облича в маркови костюми, а не се постанова да подносва ментета от истанбулските аутлети. За Виолета и Даниел Лорер ми написа, че са “прости и нагли ”.
Злобееше против Любомир Каримански, тъй като има жанр, тъй като е компетентен; подиграваше се на неговото достойнство и образование. И го мразеше, тъй като Любомир Каримански беше на път да напусне Народното събрание и да стане шеф на Българска народна банка с дълъг мандат.
Злобееше против Ива Митева, която в Народното събрание наричаше “кралицата ”, и почтена за президентска номинация. Намрази Ива Митева, откакто разбра, че ще я оферират за парламентарен арбитър, ще напусне Народното събрание и ще има пост с дълъг мандат.
Злобееше против Асен Василев, тъй като е доста богат и тъй като не му обръщаше никакво внимание; подтичкваше около него като пърле край псе, с цел да моли за по-голям бюджет на спортното министерство – да има да си харчи. Но финансовият министът го удостояваше единствено с презрителни погледи. За него ми писа: „ България в никакъв случай няма да одобри за министър председател хомосексуалист ”.
Написа ми смс, че  Кирил Симеонов е гей, само че това не му попречи да го притегли към групата на отцепниците.
Написа ми смс, че служебният му пиар Кирил Веселински е малък комплексар, тъй като е висок единствено метър и петдесет; че го пуска да влиза в министерския му кабинет единствено, когато му носи кафе. Сега са неразделни, защото му би трябвало някой смирен компаньон и безрезервен дежурен гадняр, който да му вади от интернет всевъзможни гадости и неистини за враговете му.
Злобее против Слави Т. Трифонов в този момент. А какъв брой дълго Руди Гела беше във екстаз от него, кълнеше се, че не познава по-голям човек и по-силен мъж; хвалеше се с познанството си със сестра му; всеки диалог по телефона с Дългия се превръщаше за него в най-щастливото събитие; гордееше се, че го канят на рождените дни на Тошко.
Веднъж с Руди Гела разговаряхме за историята на Слави. Въобще не се впечатли, че е бил другар с Васил Илиев – дори го одобри за нещо мъжкарско и героично; обяснявах му за Орлин Алексиев – той ме пресичаше с подигравка: о, апелирам ти се, знам ги тези злословия. После – хоп! – от злословия станаха истини и обвинявания – обаче, едвам когато Слави реши неговите министри да подадат оставки на 8 юни 2022 година. На 13 юни честният Слави към този момент беше мафиот.
Смешка една. Руди Гела написа ядосан пост против Кирил във връзка негово изказване: “Не, господин Петков, мафията не проби в Има Такъв Народ ”. После изрече още по-гневен девиз: “Мафията проби в Има Такъв Народ ”. Кога тъкмо, бе? На коя дата, в какъв брой часа? И къде беше ти тогава?
Иззлобя против мен, откакто на 3 юни 2022 година му бих шута със смс: Аз пребивавам в Лондон, ти в Чалгария. Тези планети се срещат за малко и се разминават вечно.
Истината е такава. Можеш да извадиш чалгаря от чалготеката, само че не можеш да извадиш чалготеката от чалгаря.
Руди Гела си е разрешавал да назовава с най-мръснишки и дебелашки думи брачната половинка си (вече бивша), майката на сина си, пред някакви краткотрайни приятелки, на които е обещавал да се разведе и да се ожени за тях: Ралица, Мария, Тинка … на първата дори щял да й вложи парите от Германия някъде, само че след това те не се трансформирали в инвестиция, както психоложката Младенова очаквала.
Тарикат, бе! Използва някакви заблудени провинциалистки, пред които се перчи с мерцедеси и фейк-Versace ризи, с цел да му служат като заслон за същинските му пристрастености, та да не провокира подозрения за естеството на връзките му със Сашо тотото, Венци лихваря и Киро пиара.
Кириле, съседе, отново ще пристигна твоят ред. Пак Руди Гела ще изиска да те вкара в пандиза. В първия миг, в който решиш, че – enough is enough- и няма да му вървиш повече по-гайдата, когато се освободиш някак от рекета и му затвориш вратата – Руди Гела ще те съобщи, като съобщи Александър Томов и ЦСКА, Гриша Ганчев, Слави Трифонов, кой ли още не… Тогава, Кириле, съседе, ще съм наоколо – ще те очаквам да дойдеш и да ми изплачеш болката си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР