От снощи зад решетките на затвора Сан Виторе“ в Милано

...
От снощи зад решетките на затвора Сан Виторе“ в Милано
Коментари Харесай

Ватикана се тресе от скандали за пари и секс

От нощес зад решетките на пандиза „ Сан Виторе “ в Милано е заключена 39 годишната Чечилия Мароня, за която италианските медии настояват, че е държанка на низвегнатия преди три седмици от папа Франциск кардинал Анджелу Бечу.

Сексапилната дама бе задържана от сътрудници на Финансовата армия във вторник по здрач в нейния баровски апартамент, където била в акцията на другар. Задържането й е станало в осъществяване на интернационалния мандат на Интерпол, публикуван по искане на Ватикана и Мароня би трябвало да бъде екстрадирана там от Италия през идващите дни.

Скандалът със 72-годишния кардинал Анджелу Бечу се развихри при започване на септември, когато папа Франциск е бил осведомен с неговите далавери, до момента в който е управлявал парите, събрани от подаянията на вярващите за Светата католическа черква.

Защото с изключение на за неизгодни и натоварени с великодушни посреднически комисионни вложения в недвижими парцели най-много зад граница, на процедура вторият човек в администрацията на папската държавица раздавал крепко и безотговорно средства на близки и познати.

Но върхът в разсипничество на крепко овластения със средствата от лепта за папската страна върховен прелат в качеството му на началник на специфичната безотчетна касичка на Светия трон, са изпратените на записаната в Словения компания „ Ложикс “ на Чечилия Мароня 500 хиляди евро, сякаш за филантропични инициативи в Африка и Азия.

Естествено, когато научава това и повярва на показаните му доказателства за далаверите на Бечу, папа Франциск незабавно желае неговата оставка и го разжалва от кардиналския ранг.

А в този момент се чака любовницата Чечилия Мароня, която нормално се представяла във Ватикана и изобщо в Италия като доста близка на нейните специфични служби, да бъде разпитана от ченгетата на Светия трон.

И да опише в детайли както за битката за власт, за интригите и свадите в папското обграждане, по този начин и за разхищението на парите на църквата от прелати – мошеници
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР