От Сливен днес ще стартира четвъртият етап от 69-ата колоездачна

...
От Сливен днес ще стартира четвъртият етап от 69-ата колоездачна
Коментари Харесай

Затварят улици в Сливен заради четвъртия етап от 69-ата колоездачна Обиколка на България

От Сливен през днешния ден ще започва четвъртият стадий от 69-ата колоездачна Обиколка на България. За поредна година Сливен е етапен град в интернационалната конкуренция.

Стартът ще бъде даден в 14 часа пред постройката на общината. Четвъртият стадий Сливен – Бургас е с дължина 144 км. От 13:30 часа ще бъдат затворени за придвижване следните улици в град Сливен и път ІІІ-488 към село Градец: бул. " Цар Освободител ", пред постройката на Община Сливен, ул. " Г.С. Раковски ", бул. „ П. Хитов " и пътят към селата Ичера и Градец.

Движението ще бъде възобновено поетапно след прекосяване на колоната. От 14:30 часа ще бъде затворен за придвижване път ІІ-48 от разклона за село Градец до село Мокрен. Движението ще бъде възобновено след прекосяване на колоната през разклона за село Пъдарево в посока Сунгурларе. Очаква се надпреварата да напусне област Сливен и да премине в област Бургас към 15:45 часа.

Снощи в Сливен състезателите бяха посрещнати на площада пред постройката на общината, където се състоя награждаването след третия стадий. Кметът Стефан Радев връчи премията на етапния победител - Шимон Рекита.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР