От саботаж се оплакаха в Левски. На Герена“ подозират бившия

...
От саботаж се оплакаха в Левски. На Герена“ подозират бившия
Коментари Харесай

Мъри ли му е наредил? Треньор на Стоилов разтресе Левски, направил е нещо мега гадно

От бойкот се оплакаха в Левски. На „ Герена “ подозират някогашния началник на „ синята “ Академия и основен управител на първия тим Йончо Арсов, че е изтрил данните за „ сините “ юноши, откакто подаде оставка, написа в днешния си брой вестник „ Мач Телеграф “.
Припомняме, че той си потегли дружно със Станимир Стоилов и осведомени настояват, че даже е напуснал България в посока Германия.
Йончо Арсов е заличил данните в паметта на преносим компютър, употребен в Академията и съдържащ голяма база от информация за юношите. Данните в нея били подробни и категоризирали значително бъдещето на младите футболисти.
Тези, които съгласно експертите в Академията имат блестящо бъдеще, са оцветени в зелено. Юношите, за които се счита, че имат качества на приблизително равнище – са в жълто. Тези, които съгласно спортно-техническото управление на Левски нямат бъдеще – са в алено.
Отделно в базата данни е имало и съответни оценки на редица от качествата на всички младоци в школата.
Йончо Арсов, който е имал цялостен достъп до въпросния преносим компютър, е изтрил тази извънредно значима информация, а на „ Герена “ са гневни от тези му дейности.
За саботажа първи схванал новият старши треньор на Левски Елин Топузаков, който желал да огледа данните, с цел да викне в първия тим най-перспективните юноши на „ Герена “. Той обаче открил с смут, че всичко е изтрито.
„ Сините “ ще се опитат да възстановят данните, ползвайки услугите на компютърен експерт, само че на този стадий не е ясно дали това ще се случи.
От Левски разкриха пред „ Мач Телеграф “, че Академията на клуба не помни подобен бойкот.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР