От ръководството на новосформираната и впоследствие атакувана от всички страни

...
От ръководството на новосформираната и впоследствие атакувана от всички страни
Коментари Харесай

Суперлигата даде задна и обяви, че ще се трансформира, след като шестте английски клуба се отказаха от нея

От управлението на новосформираната и след това атакувана от всички страни Суперлига излязоха с публично изказване след новината за отдръпването на шестте британски клуба, които бяха част от плана - Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Арсенал, Челси и Тотнъм. В общата позиция на останалите клубове се акцентира, че представителите на Висшата лига са били принудени да изоставен под външен напън.

" Суперлига та е уверена, че настоящата обстановка в европейския футбол изисква смяна. Предлагаме нов шампионат, тъй като настоящата сега система не действа. Нашето предложение е ориентирано към това да се обезпечи развиване на спорта, като в същото време се подсигуряват запаси и непоклатимост за развиването на футболната пирамида, в това число помощ за цялата футболна общественост, която е изправена пред финансови усложнения поради пандемията. Освен това, всички по веригата следва да получат повишени заплащания от фонд " Солидарност ".

Независимо от отдръпването на британските клубове, които бяха прунудени да вземат това решение под външен напън, ние сме уверени, че предлагането ни изцяло подхожда на законите в Европа, което беше доказано от правосъдно решение за отбрана на Суперлига та от дейностите на трети лица.

Предвид събитията, ще предприемем съответните съответни стъпки за трансформиране на плана с ясната концепция да предложим на почитателите най-хубавото допустимо преживяване и в това време да осигурим по-високи доходи за цялата футболна общественост ", се споделя в изказването.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР