От ръководството на новака в efbet Лига Спартак Варна излязоха

...
От ръководството на новака в efbet Лига Спартак Варна излязоха
Коментари Харесай

Спартак : Оскверниха стадиона ни по тъмно!

От управлението на новака в efbet Лига Спартак Варна излязоха със известие в обществените мрежи, в което демонстрираха нецензурни надписи на една от новите фасади. „ Соколите “ напомнят, че актът се е случил в нощта след варненското дерби на дублиращите тимове на Спартак и Черно море, в който се стигна до ексцесии сред ултраси на двата отбора.

Ето известието на Спартак Варна във Facebook:

Оскверниха стадион “Спартак ” по мрачно

Стадионът на “Спартак ” във Варна осъмна с нецензурни надписи по една от новоизградените си фасади.

Неизвестни лица са проникнали на стадиона в 03:30ч. след среднощ и са нанесли материални вреди, както и са надраскали една от стените на съблекалните на оборудването.

Видео и снимков материал ще бъде възложен на способените органи, които са сезирани.

Това се случва незабавно след края на срещата от Североизточна Трета лига сред вторите тимове на Черно Море и Спартак, която се игра по-рано през вчерашния ден и бе белязана от редица кавги, които са плод на слабата организация за дуела от страна на домакините.

Отборът на Спартак бе оставен без съблекалня за срещата, бе заставен да изчака повече от един час на трибуните в близката до стадиона зала " Владислав ".

Самият дуел пък се забави със 75 мин., защото публиката на домакините гладко нахлу на терена 20 мин. преди началото й, директно зад скамейката на Спартак, малтретирайки играчи на гостуващия тим и унищожавайки екипировка, принадлежности и персонални движимости на състезатели и треньори, след което бе установена липса на няколко мобилни телефона и други движимости на състезатели и треньори от Спартак, за което също са сезирани способените органи.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР