От профила във Фейсбук на Кристиян ШкварекЗам. - председателят на

...
От профила във Фейсбук на Кристиян ШкварекЗам. - председателят на
Коментари Харесай

Шкварек: Не протести и подписки ни отърва от еврозоната, а безумната финансова политика на Асен Василев

От профила във Facebook на Кристиян Шкварек

Зам. - ръководителят на Европейска комисия разгласи, че не поради неприети закони, а поради инфлацията в България са ни спрели да влезем в Еврозоната.

Мен персонално това изявление ме слага в политически неудобно състояние.

Като човек, който е срещу влизането ни в Еврозоната, до момента в който Брюксел и ЕЦБ се ръководят от сегашната демократична клика, аз съм заставен в този момент да благодаря на Асен Василев за некадърната му финансова политика като длъжностен и след това постоянен министър, с която безконтролно напомпа инфлацията в страната.

Захвърляйки 25 години консервативна финансова политика в България, Василев от една страна тежко навреди на страната, на бюджета и на най-бедните българи, правейки живота им доста по-скъп. И в същото време, от друга, с това си деяние еднолично избави страната от предаване на паричния ни суверенитет на безумците, които ръководят Европа сега.

Не беше референдум, митинги, подписки, Възраждане или нечии застрахователни ползи, което ни е отървало от Еврозоната, а става известно просто година и половина безумна финансова политика на Асен Василев. Сконфузна и объркваща обстановка за хората като мен, които се радват, че Еврозоната се отсрочва, само че в същото време съжаляваме за двойно задлъжнялата ни от политиките на Василев страна и обеднелия народ.

" Всяко зло за положително " е споделил народът, наподобява трябваше да понесем некадърността и лявата политика на " Промяната " и изяждането на спестяванията ни, с цел да ни се размине по-голямото зло: да предадем на либералите в Брюксел най-силния вероятен инструмент за напън против София.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР