От Продължаваме промяната нахлуха с полиция в пострадалите села в

...
От Продължаваме промяната нахлуха с полиция в пострадалите села в
Коментари Харесай

От страх да не ги бият, хората на Киро влетяха с полиция в Карловско, раздават вода, за да ги снимат

От „ Продължаваме промяната ” нахлуха с полиция в потърпевшите села в Карловско, с цел да си създадат пиар на гърба на човешката покруса. По-рано стана ясно по какъв начин партията е извикала медии, които да снимат по какъв начин претендентите им за народни представители носят вода на бедстващите.

Припомняме, че след проливните дъждове десетки къщи са наводнени, разрушени са пътища, магазини, коли. Все още има селища без вода и ток. За доста от пострадалитие, основните виновници за нещастието са калинките на Кирил Петков, назначени да ръководят водните администрации в района. Може би по тази причина хората на Киро пристигнаха с полиция, а да се предпазят от националния яд .

Представители на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Демократична България също оказват помощ на хората, потърпевши от тежките наводнения, само че нито една от тези партии не пожела това да бъде медийно отразено.

Мобилна група от звеното „ Български документи за идентичност ” към РУ-Карлово стартира визити в селата Слатина, Богдан и Каравелово, които най-сериозно са наранени от наводненията през последните дни. Целта е да бъдат улеснени оптимално всички локални поданици, чиито персонални карти са унищожени дружно с имуществото им.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР