От присъствените занятия в на територията на Община се преустановяват.

...
От присъствените занятия в на територията на Община се преустановяват.
Коментари Харесай

От понеделник - училищата в Русе под ключ, учениците сядат пред компютрите

От присъствените занятия в на територията на Община се преустановяват. Решението е взето на днешното съвещание на Областния действен щаб, заяви шефът на Регионалната здравна ревизия доктор Искра Генева.

Заболеваемостта от ковид е минала граничните стойности и е 759,91 инфектирани на 100 000 души население.

В още две общини в Русенска област присъствените занятия са спрени още преди няколко дни - Ценово и Бяла, а в останалите образователният развой върви по график, защото заболеваемостта е по-ниска.
свързани новини722преди 7 часа33180на 29.10.2021
Щабът предлага на лечебните заведения да уточняват плановия банкет и плановите интервенции. Служителите ще влизат със зелен документ или проучване с изключение на в лечебните заведения, комплексните онкологични центрове, диализните центрове и приютите, както е в заповедта на министъра, щабът прибавя и центровете от фамилен вид, предпазените жилища и центровете за краткотрайно настаняване.

Преустановяват се присъствените гупови извънкласни занимания и действия по ползи, занимални и други, само че общинските щабове ще преценят за тази мярка, в случай че в техните общини има по-малко заболели от ковид, предава още по тематиката " Монитор ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР