От президента на Украйна зависи да прекрати военния конфликт в

...
От президента на Украйна зависи да прекрати военния конфликт в
Коментари Харесай

Путин с горещо признание. Защо обстрелва Украйна с ракети?

От президента на Украйна зависи да приключи военния спор в страната, считат в Москва. От Кремъл още веднъж акцентират, че Киев продължава да отхвърля съветските условия да признае Крим и окупираните територии. 

На гала в Москва Владимир Путин даде обещание да продължи с боевете макар западните рецензии. И удостовери, че Русия нанася целенасочени удари по украинската енергийна инфраструктура, които били провокирани.
-->
„ В момента се подвига доста звук към нашите офанзиви против енергийната инфраструктура на прилежащата страна. Да, вършим го. Но кой го стартира? Кой удари Кримския мост? Кой взриви електропроводите от АЕЦ Курск? Кой не доставя вода на Донецк? Недоставянето на вода на град с повече от един милион души е акт на геноцид. Никой в никакъв случай не е споделил и дума за това. Пълна тишина. Но щом помръднем и създадем нещо в отговор - те крещят към цялата галактика. Това няма да попречи на нашите бойни задачи ”, сподели Путин.

В Украйна след съветски офанзиви без ток остават хиляди семейства. Президентът Володимир Зеленски упрекна Русия с изключение на в ракетен и в минен гнет. 

След съветски офанзиви без ток остават хиляди семейства в Киев и покрайнините, както и в Одеса и Днипро.

" Убеден съм, че тероризирането с мини ще е едно от бъдещите обвинявания против Русия за нейната експанзия в Украйна, съобщи Володимир Зеленски в следващото си послание. Заровени са мини, минирани са здания, коли и инфраструктура. Това са повече от 170 хиляди квадратни километра рискова територия ", уточни Зеленски и посочи ролята на Канада, Япония, Англия, Словакия, както и редица други страни, които оказват помощ за разминирането на отвоюваните украински територии.

Зеленски сподели още, че се чакат съответни стъпки сред Украйна и партньорските страни против схемите, с които се заобикалят антивоенните наказания против Русия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР