От предаването Стани богат“ излизат с изявление под формата на

...
От предаването Стани богат“ излизат с изявление под формата на
Коментари Харесай

Такъв гаф феновете на „Стани богат“ не помнят! От предаването признаха: Сгрешихме! Извинете ни

От предаването „ Стани богат “ излизат с изказване под формата на опрощение за своя неточност, предава Петел. Това се отнася за предаването от нощес, в което е заложен по неточен метод един от въпросите.
Ето по какъв начин изясняват това от предаването:
„ На 20 ноември в предаването “Стани богат ” бе заложен въпрос, чиято дефиниция не бе напълно правилна. Той гласеше: “ Кой е най-високият небостъргач в Съединени американски щати? ” и разновидности за отговор: А) Уулуърт Билдинг (241 м.), В) Емпайър Стейт Билдинг (381 м.), C) Крайслер Билдинг (319 м.) и D) Сиърс Тауър (442 м.). До 2014 година най-високата постройка в Съединени американски щати е Спиърс Тауър, посоченият от продукцията за правилен отговор. Към днешна дата One World Trade Center (541 м)е най-високата постройка в Съединени американски щати.
Регламентът на формата, който ние прецизно съблюдаваме, поучава да се одобри за правилен най-близкият отговор до правилния. В случая това е и посоченият от продукцията D) Сиърс Тауър (442 м.). В съответния случай играчът маркира отговор В) Емпайър Стейт Билдинг (381 м.), който по никакъв метод не може да се одобри за правилен отговор и не оказа въздействие върху хода на играта му.
За нас доверието на участниците и феновете на играта е от първостепенно значение и сервира извиненията си за позволената неправилност, като сме подхванали и ще продължим да прилагаме ограничения, за да бъдат избегнати сходни обстановки в бъдеще. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР