От популярната Фейсбук страница Синя приказка нападнаха изпълнителния директор на

...
От популярната Фейсбук страница Синя приказка нападнаха изпълнителния директор на
Коментари Харесай

“Доказано - Ивков е лъжецът

От известната Facebook страница " Синя приказка " нападнаха изпълнителния шеф на Левски Ивайло Ивков за изказванията му, че в клуба са пристигнали предложения на стойност 6 милиона лв. за Андриан Краев и Хосе Кордоба.

По-рано денем Ивков даде специфичен брифинг без камери и микрофони, на който показа повече детайлности за постъпилите оферти. 

Публикуваме известието без редакторска интервенция:

" И какво стана в този момент, кой е лъжеца, Сираков ли? Голям автогол си забиха от драпане за власт и интриги. Запишете днешния ден като самоубийството на Сдружението и слугинския срам на Ивков. Аз като ви приказвах нещо, не съм си го измислял по този начин наизуст. Това за скритата конференция пред защити публицисти дори няма да го разясня. Явно това ще им е прозрачноста и в случай че вземат акциите.
 Ивков: Аз не бих позволил нова
Ивков: Аз не бих позволил нова " Казанска спекулация "

Изпълнителният шеф разкри за интервенция на Сираков в договарянията за Кордоба

Ивков е посочил това, което се очакваше, тъй като то друго в клуба няма. 2млн евро за Кордоба и 600к за Краев. Това прави общо 5,2млн лв.. И Сираков не е излъгал - прав е като сподели, че предложения за 6млн не са идвали в клуба. Което прави Ивков лъжеца. Отделно от сумата на Кордоба има едни 30% комисиони, които Ивков е изготвил и това прави, че още по малко пари щяха да влязат в касата на клуба.

Вие си ги смятайте какъв брой, като от сумата за Кордоба извадите 30%. Да не приказваме, че излъга и, че Сираков еднолично отказал офертите, а то се оказа че са взели решението дружно с Мъри. Последващата оферта за Кордоба от Сочи за 2,5млн евро въобще няма смисъл дори да се разяснява, тъй като е по смс и не е публична до клуба. Но просто като щрих - и да беше публична, то освен Нап, а и банките са ни посъветвали да не вършим договорка със Сочи.
 Напрежението в Левски продължава, Ивков сподели офертите за 6 милиона
Напрежението в Левски продължава, Ивков сподели офертите за 6 милиона

Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков даде брифинг без камери и микрофони

Защото притежателят на Сочи Борис Ротенберг е с наложени наказания от САЩ/Великобритания/ЕС поотделно. Както и цялото му семейство. Само тъпакуси като Ивков и Сдружението биха тръгнали да вършат бизнес с подобен човек сега. И както споделих оня ден - добре, че Наско не им се е вързал, тъй като втората казанска спекулация като нищо щеше да ни сполети още веднъж. А може би онея това са желали. Така, че откакто се потвърди, че лъжеца е Ивков, то по думите на Сдружението би трябвало да си подаде оставката, въпреки, че той трябваше да го е направил от дълго време...
 Определиха Иво Ивков за най-хубавия изпълнителен шеф в модерната история на Левски
Определиха Иво Ивков за най-хубавия изпълнителен шеф в модерната история на Левски

Ето кой е на това мнение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР