От полицията в Кърджали се обръщат към гражданите във връзка

...
От полицията в Кърджали се обръщат към гражданите във връзка
Коментари Харесай

Ужас без край: Шофьор блъсна жена в Кърджали, МВР установява самоличността й

От полицията в Кърджали се обръщат към жителите по отношение на тежка злополука и по-конкретно с определяне самоличността на потърпевшата пешеходка в него. Това оповестиха от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.
Катастрофата е станала тази заран към 06:00 часа на основния път в региона на контролно-пропускателен пункт „ Чилик “.
Лек автомобил „ Мерцедес “ с 53-годишен лидер блъснал пешеходката, която се е движила по пътното платно. Тя е била отведена до незабавното поделение на МБАЛ „ Атанас Дафовски “ в Кърджали.
Самоличността на потърпевшата не е открита. Жената е на забележима възраст към 55 – 60 години, облечена е с мрачно връхно яке, черен панталон, с шарена блуза и с забрадка на главата, прецизират от полицията и приканват жителите да оказват помощ за изясняване самоличността ѝ, като позвънят на тел.112 или на 0361/ 69 623 в дежурната част на Районното ръководство в Кърджали.
По случая е осъществен оглед от дежурна оперативна група и е формирано досъдебно произвеждане, съобщи Българска телеграфна агенция.
МБАЛ „ Д-р Атанас Дафовски “ разясниха, че потърпевшата е настанена в Отделението по анестезиология и интензивно лекуване в тежко общо положение.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР