От ПГ на ГЕРБ-СДС коментираха новината, че БСП ще внесе

...
От ПГ на ГЕРБ-СДС коментираха новината, че БСП ще внесе
Коментари Харесай

ГЕРБ отвърна на Нинова

От ПГ на ГЕРБ-СДС разясниха новината, че Българска социалистическа партия ще внесе план за решение за събаряне на имунитета на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто преди дни основният прокурор го изиска по отношение на аферата " Барселонагейт ".

-->
" Не ви ли прави усещане, че бутонът " enter " работи на Гешев. Г-жа Нинова стои и като някой ѝ натисне бутончето, стартира да играе друга роля от тази, която народът ѝ избрал - асистентка на господин Гешев, повтаря неговите тези ", съобщи националният представител Маноил Манев пред публицисти в Народното събрание, съобщи " ДарикНюз ".

Той назова Нинова " извънредно добра парламентарна актриса ".

" Имаше ли аргументи това да се случи - да вземат участие в договаряния с нас, да беседват с нас, и внезапно да минат в друга позиция и по-късно да се включват в позиции на Гешев и прокуратурата. Има ли подозрения за някакви сили, с които ги държи - записи на лица, свързани с огромния въпрос за Нинова дали са продавани оръжия за Украйна или не, дали някой си е комуникирал с военнопромишления комплекс по нейно време ", попита Манев реторично и прикани от Българска социалистическа партия да отговорят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР