От парламентарната група на ПП-ДБ изразиха разочарование, че опозицията -

...
От парламентарната група на ПП-ДБ изразиха разочарование, че опозицията -
Коментари Харесай

Петков: Опозицията бойкотира най-важните плащания в държавата

От парламентарната група на ПП-ДБ показаха отчаяние, че опозицията - " Възраждане ", " ИТН " и Българска социалистическа партия провалиха съвещанието на Народното събрание. Пред публицисти в коридорите на Партийния дом Кирил Петков изясни, че това, което се е разискало на председателски съвет е, че би трябвало да се гласоподават бюджетите на НЗОК и ДОО. Той не може да разбере обединената опозиция как да могат поставят спирачка на най-важните заплащания в страната.

Кирил Петков благодари на регионалната администрация, която пристигнала с всички папки и разрешителни за МОЧА и изчерпателно се дала опцията на партиите да се срещнат с нея.  " Ние сме в позиция да стопираме нищо. Предложихме им, в случай че желаят план на решение, което да бъде входирано и гласувано. Абсолютно безконтролно е държанието, което показват за да спрат демонтажа на Паметника на Съветската войска ", разяснява Петков.

Той добави, че единственото, което може да се направи е народните представители да влязат в пленарна зала и да гласоподават. " Ние не сме регионални шефове, с цел да можем да спрем каквото и да било ", сподели Петков.

По думите му опозицията вижда, че не може да провокира социална реакция, а прави PR с парите на хората сега с бюджета.

Съпредседателят на ПП/ДБ Атанас Атанасов пък отсече, че 33 години е антикомунист, чакал е махането на Паметника на руската армия от центъра на София и ще има търпението и да се демонтира. Ако би трябвало ще работим в събота и неделя, само че ще приемем законите и ще демонтираме паметника, безапелационен бе Атанасов.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР