От от педълборд през кутията на покрива до багажника за

...
От от педълборд през кутията на покрива до багажника за
Коментари Харесай

Нови външни аксесоари за Kia EV9

От от педълборд през кутията на покрива до багажника за велосипед за теглича на ремаркето - екстрите на новия флагман на Kia разрешават необятна гама от действия за свободното време. С XL интериор, седем места и пробег до 563 км, петметровият електрически SUV предлага забележителни качества за пътешестване.

Kia предлага необятна гама от особено направени аксесоари за своя сегашен флагман, с които автомобилът може да бъде самостоятелно приспособен към вашите лични потребности за пътешестване и свободно време. Спектърът на тези екстри варира от надуваеми дъски за гребане до кутии на покрива и багажници за колела за теглича на ремаркето до разделители и защитни корита за багажното поделение.

Пробегът от до 563 километра също способства за пътните качества на електрическото транспортно средство с огромен потенциал. Неговата 800-волтова технология за бързо зареждане също по този начин значи, че при идеални условия можете да дозареждате пробег до 249 км единствено за 15 минути.

EV9, който се предлага като задвижване на задните колела (150 кВт/204 к.с.) или задвижване на всички колела (283 кВт/385 к.с.) със седем или шест места, е спечелил голям брой награди. Те включват „ Германски първокласен автомобил на годината 2024 " и „ Златен волан 2023 " в категорията „ Семейни коли ". За пътувания до водата дъската за гребене в изправено състояние (359,89 евро) може да се надуе в постоянна всестранна дъска благодарение на помпата с двойно деяние - която също е включена в доставката, както и карбоново/найлоново весло и раница с колела.

Алуминиев багажник на покрива, който може да издържи до 75 кг (473,37 евро), обезпечава спомагателни благоприятни условия за превозване и служи, наред с други неща, като основа за „ Roof Box 390 " (699,82 евро).

Предлага се и необятна гама от аксесоари за интериора - преградна решетка за седемместния автомобил (326 евро) може елементарно да се инсталира и демонтира още веднъж. Без да пречи на задната видимост, стоманената структура подсигурява, че багажът е безвредно спретнат и не може да се плъзне в купето по време на шофиране. Предлагат се също, да вземем за пример, тава за товарното поделение, в която могат да се съхраняват мокри или мръсни неща, постелки за отбрана на багажното поделение и прага на товарене, както и разнообразни подови постелки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР