От няколко години се възприемам като човек, който се изразява

...
От няколко години се възприемам като човек, който се изразява
Коментари Харесай

Лили Гелева, актриса: Гледам да се концентрирам в днешния ден

От няколко години се схващам като човек, който се показва по метода, от който има потребност сега. Имам подкаст, сътворявам наличие в " Инстаграм “, практикувам спектакъл, с музика. Нямам упоритости в нито едно от тях, по-скоро са разнообразни пътечки, по които мога да задам въпросите, които ме вълнуват. Това сподели актрисата Лили Гелева в предаването " Един неделен ден по шосето “ на Радио " Фокус “ с водещ Або.  

Казва, че възприятието за комизъм е метод на мислене и гледане на света. " Както се трансформирам аз, евентуално се трансформира и възприятието ми за комизъм. Когато нещо ми наподобява задоволително парадоксално, пущам някакво видео и то има доста приятна противоположна връзка, което пък ме зарежда да не преставам напред. Аудиторията ми в " Инстаграм “ и хората, които посещават представления онлайн, са извънредно симпатични и смислени хора и в случай че съумявам по някакъв метод да ги вдъхновя за нещо, те пък ме въодушевяват за това, че има доста стойностни хора. Много зареждащо ми работи. “ 

Подкастът й в " Инстаграм “ се появява непринудено и естествено, споделя Лили Гелева. " Появи се някакъв подобен персонаж, който очевидно е един от хората в главата ми, и завзе моята платформа. Това стана, когато стопирах да се тормозя дали ще се изложа с нещо. Така се почувствах малко по-свободна вътрешно и това в действителност ми оказа помощ да направя много неща в живота ми. Тая женичка се е появявала в праймтайм по новините в национална телевизия, канили са я да води предаване. Аз я диференцирам от себе си, тъй като тя си има собствен живот, живее си в свое пространство и това е велико! Тя е канена тук-там, на които аз не съм била “, споделя актрисата.  

Смята, че силата й да твори е в днешния ден. " Гледам да се съсредоточвам оптимално в днешния ден. Последните години доста ни потвърдиха, че каквито и проекти да имаме, няма никакво значение. По-добре да се концентрираме до там, докъдето имаме мощ, в границите на деня, в по-кратко бъдеще. Ако там сме съзнателни и се оправяме добре, и в по-дългосрочен проект картинката ще е супер “, споделя Лили Гелева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР