От няколко дни Златка Райкова се радва на топлото време

...
От няколко дни Златка Райкова се радва на топлото време
Коментари Харесай

Златка Райкова се страхува за живота си

От няколко дни Златка Райкова се радва на топлото време и на слънчевите лъчи в Тулум, Мексико, видя kliuki.ws. Преди близо седмица тя заряза децата и отпътува на отмора със своя обичан Карен.

Въпреки че е на отмора, Златка откри време и за своите фенове и техните въпроси към нея. Както всички знаем, всяка неделя Райкова дава отговор на въпросите на почитателите си в обществената мрежа Инстаграм, където дава препоръки по всевъзможни проблеми и разкрива повече за персоналния си живот.

Е, през вчерашния ден тя още веднъж не пропусна времето с почитателите си. Те незабавно се поинтересуваха по какъв начин си прекарва в Тулум. Оказва се, че макар секси фотосите по бански, които качва и хилядите клипчета с красиви места и гледки, Златка не е удовлетворена от определената дестинация за отмора и усещанията, с които е останала от мястото, са спорни и по-скоро отрицателни.

„ Красиво, само че не бих споделила умерено място. Наркокартелите са непрекъсната съпротива, което прави региона до някаква степен рисков ”, написа Златка. „ Що се отнася до заниманията – всеки ден има дневни и вечерни празненства. Времето беше топло, само че подухваше и беше доста прелестно.

Пясъкът е бял, дребен и мек. Храната не беше моята. Прекалено овкусена и повече сладникава, в сравнение с люта. Добре, че беше гуакамолето ”, разкрива още Златка за премеждията, с които се е сблъскала в Тулум.

 райкова

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР